Bouwservice Bob – Uw specialist in wandafwerking

Bouwservice Bob is een professioneel bedrijf met traditie voor stuckwerk, pleisterwerk en andere soorten gipsafwerkingen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het strak afwerken van verschillende soorten ondergronden, zoals steenmuren, wanden, plafonds en gevels. Bij Bouwservice Bob maken wij gebruik van een gips spuitmachine om ons werkt nog efficiënter te maken en het einderesultaat te verbeteren.

Stucwerk

Wilt u uw muren of plafonds behangen of sauzen, maar de ondergrond is daarvoor niet geschikt? Dan kunt u bij ons terecht voor sausklaar of behangklaar stucwerk. Wij brengen een laag gips aan zodat de ondergrond netjes afgewerkt wordt en klaar is voor een behang of latex.

Raapwerk

Is de ondergrond scheef of ongelijk is, of heeft u een steenmuur? Dan raden wij u aan om deze ondergrond met een laag raapwerk af te werken om scheve ondergrond te egaliseren. Met een nabehandeling is de ondergrond klaar voor het behangen of het sasuwerk.

Lijstwerk

Indien u een prachtige sierlijsten wenst te hebben in uw huis dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze sierlijsten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en wij helpen u graag met de juiste keuze zodat u gegarandeerd iets moois krijgt wat goed op uw plafond aansluit.

Spachtelputz

Indien u gladde wanden helemaal niets vindt en uw wanden een karakteristieke afwerking wilt geven. Dan is spachtelputz zeker iets voor u. Spachtelputz is een van vele wandafwerkingen met een duidelijk herkenbare korrelstructuur. Het patroon heeft een korrelgrotte tussen 0,5 tot 4 mm.

Schuurwerk

Schuurwerk is een prachtige afwerking voor al uw plafonds en wanden. Het is herkenbaar aan een  decoratieve cirkelvormen en een korrelige patroon. Het schuurwerk zorgt voor een warme uitstraling met een bijzonder effect, dit te danken aan een zandkorrels in de structuur. De grootste voordeel van het schuurwerk is dat het geschikt is vochtige ruimtes zoals kelder, toilet, keuken of badkamer.

Spackspuiten

Wilt u uw woning opknappen met een klein budget en met een uitstekend resultaat? Dat kan met spackspuiten binnen één dag. Het spackspuitwerk wordt met een machine op de wanden en plafond aangebracht waarbij uw wanden een zichtbare korrelstructuur krijgen. De spack is in verschillende kleuren leverbaar, waardoor uw wanden niet meer gesausd hoeven te worden.

Werkzaamheden

Heldere offerte offerte aanvragen?

Bouwservice Bob biedt u een uitgebreid pakket van diensten tegen zeer concurrerende prijzen.
U kunt rekenen op deskundig advies, een heldere offerte en een vlekkeloze uitvoering van uw project.
Klanttevredenheid staat bij ons voorop.

U kut ons bellen op: 06 – 5271 1192  0f neem contact via het het contactformulier.