Bouwservice Bob – AANBOUW, UITBOUW & ONDERKELDERING

Wilt u uw woonruimte of werkruimte uitbreiden met een uitbouw of aanbouw? Of misschien de kruipruimte bewoonbaar maken? Dan heeft u behoefte aan een bouwbedrijf dat al uw zorgen uit handen neemt en uw bouwwens realiseert.

Bij Bouwservice Bob helpen wij u graag met onze kennis en ervaring om de bestaande ruimte zoals uw woonkamer of keuken uit te breiden. Wilt u een compleet nieuwe ruimte creëren bij uw woning of pand? Ook dan staan we voor u klaar.

Maatwerk, Advies & Service

Uw woonwensen staan bij ons altijd centraal. Onze bedrevenheid en ervaring zorgen ervoor dat wij uw wensen goed begrijpen en u altijd helpen om juiste oplossingen te zoeken. Voor ons is transparantie, goede service, een efficiënte werkwijze en korte communicatielijnen ontzettend belangrijk en Bouwservice Bob garandeert deze aanpak.

Eén vast aanspreekpunt tijdens de verbouwing

Bij ons brengt u uw gehele bouwproject onder bij één specialist. Na het bespreken van uw wensen, de mogelijkheden en een deskundig advies, gaan wij voor u aan de slag. We helpen u graag met de eventuele vergunningsaanvraag en het tekenwerk en adviseren u deskundig over zaken als de kozijnindeling of de lichtinval. Bovendien garanderen we één vast aanspreekpunt als onze vakkundige timmerlieden, stukadoors, elektriciens, tegelzetters en onderaannemers voor u aan de slag gaan.

Werkzaamheden

Heldere offerte offerte aanvragen?

Bouwservice Bob biedt u een uitgebreid pakket van diensten tegen zeer concurrerende prijzen.
U kunt rekenen op deskundig advies, een heldere offerte en een vlekkeloze uitvoering van uw project.
Klanttevredenheid staat bij ons voorop.

U kut ons bellen op: 06 – 5271 1192  0f neem contact via het het contactformulier.