Bouwservice Bob – Schilderen met passie 

Indien u op zoek bent naar ervaren schilders, met certificaat, jarenlange ervaring en dat tegen beste prijs dan staat Bouwservice Bob voor u klaar. 

U bij Bouwservice Bob voor de volgende schilderwerskzaamheden terecht:

  • Sauswerk (muren, plafonds en gevel)
  • Schilderwerk buiten (deuren,kozijnen, ramen en schutting)
  • Schilderwerk binnen (deuren, kozijnen, ramen, trap en vloer)
  • Houtwerk vervangen

Binnen Schilderwerk

Het is zeer belangrijk om uw woning goed te onderhouden met schilderwerk. Hierdoor is wonen altijd wat prettiger. Maar ook worden de muren beschermd tegen slijtage en schimmels. Daarom naast buiten schilderwerk is binnen schilderwerk niet minder belangrijk. Hierbij wordt het schilderwerk van muren, plafonds begrepen, maar alsmede het onderhoud van houtwerk, zoals deuren, ramen, kozijnen, trap en zelfs vloer.

Hoewel het binnen schilderwerk een makkelijke klus lijkt te zijn, is het altijd raadzaam om een ervaren schilder inschakelen, en met name die van Bouwservice Bob. Dit omdat wij u altijd met raad en daad bijstaan. Alle onze schilders hebben meer dan 15 jaar ervaring, een certificaat en werken volgens een vaste ontwikkelde werkwijze waardoor het eind resultaat altijd naar verwachtingen is.

Wij helpen u altijd om een beste verfsoort en alle andere benodigde materialen te kiezen. Hierdoor bespaart u niet alleen de tijd maar ook het geld omdat wij alle materialen tegen een beste prijs krijgen dankzij opgebouwde kortingen, tot wel 30 %.  En omdat Bouwservice Bob alleen met beste materialen werkt zoals die Sikkens, Sigma of Knauf waardoor het uiteindelijke resultaat nog meer uitstraling krijgt.

Buiten Schilderwerk

Naast binnenwerkzaamheden verzorgt Bouwservice Bob ook buitenwerkzaamheden, waaronder het schilderwerk. Hieronder wordt begrepen het schilderwerk van deuren, ramen en kozijnen. Maar ook het schilderwerk  van schuttingen of gevel.

Een keer per 5 jaar is het zo ver, uw huis moet aan het buitenzijde weer onderhouden worden. Het goed verzorgen van het houtwerk buiten is zeer belangrijk ter bescherming  van de weersomstandigheden.

Door ervaren schilders met certificaat en omdat Bouwservice Bob met beste kwaliteit materialen werkt zoals Sikkens en Sigma is het eind resultaat uitstekend. En dit tegen een scherpe prijs.

Houtwerk Vervangen

Het kan wel altijd voorkomen dat uw kozijnen, ramen of deuren niet meer gerepareerd kunnen worden. Dit kan gebeuren omdat het onderhoud door andere klussers niet volgens juiste werkwijze is uitgevoerd, of ondanks goed onderhouden schilderwerk, het hout verrot is of beschadigingen door de weersomstandigheden niet meet te verhelpen zijn.

De beste oplossing is om zulke raam of deur snel te vervangen. En dat is juist wat Bouwservice Bob voor u heel snel kan doen door grote ervaring in het schilderwerk.

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de kosten van het werk en daaraan verbonden werkzaamheden ?
Vul het contactformulier in of neem nog vandaag contact op met Bouwservice Bob 06 – 5271 1192. Wij bekijken ter plaatse de situatie en u krijgt direct een offerte. Wij berekenen geen voorrijkosten.