Bouwservice Bob – Vakkundige elektriciens voor alle elektra werkzaamheden

Heeft u een nieuw stopcontact of groepenkast nodig ? Wilt u nieuwe verlichting laten aanleggen? Bouwservice Bob wordt al jaren, zowel door particulieren als bedrijven ingeschakeld voor diverse werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. De vakmannen van Bouwservice Bob leveren kwaliteit door een gedegen ervaring en opgebouwde reputatie in ons werkgebied. Van installatie tot service, bent u bij Bouwservice Bob aan het juiste adres. Vraag nu vrijblijvend offerte aan of maak een afspraak voor bezichtiging.

Elektra werkzaamheden

Werkzaamheden die onze elektricien uitvoert betreft alles wat in en om het huis met elektriciteit te maken heeft. Denk aan:

  • Elektrische installatie vervangen
  • Elektrische installatie aanleggen
  • Meterkast vervangen/plaatsen
  • Extra stopcontact, lichtpunt en schakelaar plaatsen
  • Verlichting aanleggen zowel binnen als buiten
  • Lampen ophangen
 

Zekerheid door een gecertificeerd elektricien

Bouwservice Bob heeft een erkend elektricien in dienst. Zo weet u dat uw elektra en behuizing veilig wordt aangelegd.

Verlichting en lampen aanleggen

Wilt u het plaatsen van verlichting door een professional laten uitvoeren en woont u in de regio Arnhem? Bouwservice Bob helpt u graag om de verlichting aan te leggen in uw woning of tuin. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten verlichting. Wij zullen bij langskomen om de situatie te bekijken. Zo kunnen wij u beter adviseren.

Vervangen groepenkast

Wilt u een groep laten bijplaatsen? Heeft u krachtstroom nodig? Of wilt u een verouderde groepenkast laten vervangen? Bouwservice Bob voert de elektra installatie uit conform de juiste normen en bepalingen van de NEN1010.  Zo bent u verzekerd van een veilige installatie en/of vakkundige reparatie.

Wat zijn de kosten van een extra stopcontact of schakelaar?

Wij adviseren u om elektra werkzaamheden altijd door een erkend electricien uit te laten voeren. Bent u benieuwd naar de prijzen van een extra lichtpunt, stopcontact of schakelaar? Of wilt u de groepenkast vernieuwen?

Wat zijn de kosten van elektra werkzaamheden?

Wij adviseren u om elektra werkzaamheden altijd door een erkend electricien uit te laten voeren. Bent u benieuwd naar de prijzen van een extra lichtpunt, nieuwe installatie of wilt u de groepenkast vernieuwen?
Vul het contactformulier in of neem nog vandaag contact op met Bouwservice Bob 06- 5271 1192. Wij bekijken ter plaatse de situatie en u krijgt direct een offerte. Wij berekenen geen voorrijkosten.