Bouwservice Bob – Uw partner in duurzaamheid

 

Er zijn vele manieren om uw woning te isoleren. Bouwservice Bob kan alle onderdelen van uw woning isoleren tegen kou, vocht en warmteverlies.

  • Dakisolatie
  • Vloerisolatie
  • Kruipruimte isolatie
  • Isolatieglas

Dakisolatie – schuin dak

Wij kunnen uw schuine dak op 3 manieren isoleren:

  • Isolatie aan de buitenzijde
  • Isoleren binnenzijde dak
  • Zoldervloer of plafond isoleren

Dakisolatie – plat dak

De beste isolatie ontstaat als wij bovenop het platte dak isolatie aanbrengen, afgewerkt met waterdicht materiaal. Een andere optie is dat wij waterdichte isolatieplaten plaatsen bovenop de dakbedekking. Om te voorkomen dat dit wegwaait, komt er dan een laag grind of tegels bovenop. Dit levert minder goede isolatie en is alleen mogelijk als de bestaande dakbedekking in goede staat is.

Vloerisolatie en isolatie kruipruim

De beste oplossing voor vloerisolatie is om de isolatie onder de vloer aan te brengen. Vanuit de kruipruimte worden thermoskussens, glaswol, steenwol, pur of piepschuim tegen de onderkant van de vloer gelegd. Met bodemfolie op de bodem van de kruipruimte hou je vocht en kou nog beter buiten de deur. Het klimaat in huis verbetert omdat de temperatuur in huis constanter is. Het bouwjaar van de woning is belangrijk voor het kiezen van de juiste vorm van isolatie.

Isolatieglas – Dubbelglas en HR++ glas

Isolatieglas, zoals dubbel glas en HR++ glas isoleert veel beter dan enkel glas en verbetert je wooncomfort. Bouwservice Bob kan het glas bestellen en plaatsen. Het is ook mogelijk om volledige houten en kunststof kozijnen te vervangen

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de kosten voor de isolatiewerkzaamheden en daaraan verbonden werkzaamheden ?                         Vul het contactformulier in of neem nog vandaag contact op met Bouwservice Bob 06- 5271 1192. Wij bekijken ter plaatse de situatie en u krijgt direct een offerte. Wij berekenen geen voorrijkosten.