Bouwservice Bob – Uw specialist in wandafwerking

Bouwservice Bob is een professioneel bedrijf met traditie voor stuckwerk, pleisterwerk en andere gipsafwerkingen. Bouwservice Bob heeft meer dan 20 jaar ervaring met het strak afwerken van verschillende soorten ondergronden, zoals steenmuren, wanden, plafonds en gevels. Bij het stuckwerk onderscheid men vele varianten, van glad tot grofkorrelig, en dat ook in verschillende kleuren.

 

U kunt bij Bouwservice Bob terecht voor de volgende stuckwerkzaamheden terecht:

  • Stuckwerk
  • Pleisterwerk
  • Spachtelputz
  • Schuurwerk
  • Spackspuiten

Hier onder kunt u meer informatie lezen over verschillende stuckwerkzaamheden: 

Stuckwerk

Wilt u uw muren of plafonds behangen of sauzen, maar de ondergrond is daarvoor niet geschikt ? Dan kunt u bij Bouwservice Bob kiezen voor sausklaar of behangklaar stuckwerk. Daarbij brengt een van onze ervaren stuckadoors een laag gips aan, zogenaamd pleisterwerk, waardoor de ondergrond netjes afgewerkt wordt en klaar is voor een behang of latex.

Indien de ondergrond scheef of ongelijk is, of heeft u een steenmuur ? Dan raad Bouwservice Bob u aan om dergelijke ondergrond met een laag raapwerk af te werken om zulke ondergrond te egaliseren. Met een nabehandeling is de ondergrond klaar voor het behangen of het sauswerk

Om ons werkt efficiënter te maken en de kosten voor het stuckwerk aanzienlijk te verlagen bezit Bouwservice Bob een gips spuitmachine. Hierdoor neemt ook de tijd binnen welke de klus klaar is.

Lijstwerk

Bij Bouwservice Bob kunt u ook terecht indien u op zoek bent naar een prachtige sierlijsten. Deze lijsten zijn in kunststof beschikbaar waardoor u gegarandeerd iets moois  krijgt wat goed op uw plafond aansluit.

Echter een sierlijst kan ook met een pleisterwerk gemaakt worden, deze stucklijst wordt over het gestuckte plafond aangebracht.

Spachtelputz

Vindt u gladde gipsafwerking helemaal niets. Zou u liever uw wanden meer karakteristieke afwerking geven. Dan is Spachtelputz zeker iets voor u.  Hierdoor krijgen uw wanden een specifieke uitstraling. Spachtelputz is een van vele wandafwerkingen maar dan met een duidelijk herkenbare korrelstructuur. Het patroon heeft een korrelgrootte tussen 0,5 tot 4 mm.

Schuurwerk

Schuurwerk vormt een prachtige afwerking voor al uw plafonds en wanden. Deze is herkenbaar aan een  decoratieve cirkelvormen en een korrelige patroon. Het schuurwerk zorgt voor een warme uitstraling met een bijzonder effect, dit te danken een zandkorrels in het stuckwerk. Echter het grootste voordeel van he schuurwerk is dat deze heel geschikt is voor de vochtige ruimtes, zoals kelder, toilet, keuken of badkamer.

Spackspuiten

Wilt u uw woning opknappen met een klein budget, maar toch wilt u een uitstekend resultaat krijgen. Dat kan altijd met Bouwservice Bob. Hierbij raden wij u aan op uw woning met spackspuit af te werken

De spackspuitwerk wordt met een machine op de wanden en plafond aangebracht. Eerst wordt de ondergrond egaal gemaakt (zogenaamde meslaag), waarbij kleine oneffenheden en gaatjes worden afgewerkt. Vervolgens brengt een spackspuiten een laag aan welke dient als afwerking van de ondergrond. Hierbij is een bepaalde korrelstructuur zichtbaar. Bovendien is spack in verschillende kleuren beschikbaar, waardoor u nog geld bespaart omdat deze niet meer geschilderd hoef te worden.

Dankzij ervaren spackspuiters en beste materialen heeft u tegen een lage prijs het hoogste kwaliteit.

Garantie

Voor Bouwservice Bob zijn onze klanten zeer belangrijk. Daarom vol vertrouwen van onze kwaliteit geven wij onze klanten altijd een garantie op geleverde werk en een gedegen service. We rekenen op marktconforme prijzen, gedegen service en een zorgvuldige en gedetailleerde uitvoering.

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de kosten voor het stuckwerk en daaraan verbonden werkzaamheden ?                                           Vul het contactformulier in of neem nog vandaag contact op met Bouwservice Bob 06- 5271 1192. Wij bekijken ter plaatse de situatie en u krijgt direct een offerte. Wij berekenen geen voorrijkosten.