Bouwservice Bob – Uw specialist in Timmerwerk & Montage

Bij Bouwservice Bob bent u aan het juiste adres voor de meest uiteenlopen diensten omtrent timmerwerk en montage. Onze goed opgeleide vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Zowel voor timmerwerkzaamheden in huis als daar buiten. Wij voeren al jarenlang verschillende soorten timmer- en montagewerkzaamheden uit.

U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Plaatsen nieuwe kozijnen
  • Plaatsen nieuwe deuren en sloten
  • Renovatie trap / plaatsen nieuwe trap
  • Vloeren en Laminaat leggen
  • Op maat gemaakte kasten in gang, slaapkamer, zolder en tuin
  • Op maat gemaakte keukens
  • Dakwerkzaamheden
  • Deuren maken / aanpassen
  • Dakkapellen
  • Montage sanitair

Kasten en trappen volgens uw wensen

Wij helpen u graag met het opleveren van kasten op maat. U bepaalt hoe de kast eruit moet zien. De timmerman zorgt dat de kast precies zo wordt gemaakt als u hebt bedacht. Wij zijn tevens specialist in renovatie en aanleg van trappen. U bepaalt de stijl, materiaal en kleur, wij realiseren de trap.

Timmerwerkzaamheden voor een keuken op maat

Voor de aanleg of de renovatie van keukens bent u bij ons timmerbedrijf aan het juiste adres!  Met ons timmerwerk zorgen we ervoor dat u in no-time een nieuwe of gerenoveerde keuken ter beschikking heeft.  Geen standaard keuken maar maatwerk. Heeft u behoefte aan een vakkundige afwerking? Of heeft uw een ontwerp geschetst dat u wilt laten realiseren? Bent u op zoek naar een kast of keuken die voldoet aan al uw wensen? Wij helpen u graag verder.

Waterpas plaatsen en monteren van de keuken

Het plaatsen van keukens moet zeer nauwkeurig gebeuren. Alle onderdelen van de keukenmontage en installatie worden daarom door onze eigen vakmensen uitgevoerd. De keuken wordt waterpas met alle apparatuur werkend opgeleverd.

Keuken: aanleggen en aansluiten water – gas – elektra

Wij hebben een eigen elektricien en loodgieter. Zij kunnen leidingen verleggen om de keuken optimaal aan te sluiten op gas, water en elektra. Voor het aansluiten van inductie is vaak een extra groep nodig. Dit wordt vakkundig uitgevoerd door onze elektricien.

Afwerken vloeren en wanden van de keuken

De keuken is pas echt af met een mooie vloer en achterwand. U kunt kiezen uit verschillende materialen en tegels. Bouwservice Bob kan de keuken strak afwerken met de door u gekozen tegels of andere materialen.

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de kosten van het werk en daaraan verbonden werkzaamheden ? Vul het contactformulier in of neem nog vandaag contact op met Bouwservice Bob 06- 5271 1192. Wij bekijken ter plaatse de situatie en u krijgt direct een offerte. Wij berekenen geen voorrijkosten.