Bouwservice Bob – Schilderen met passie

Het goed verzorgen van het buitenhoutwerk is zeer belangrijk ter bescherming tegen de weersomstandigheden, slijtage en verroting. Het schilderwerk binnen is even belangrijk omdat uw huis een mooie uitstraling krijgt waardoor het wonen prettiger is. Bovendien worden het houtwerk en de wanden beschermd tegen slijtage, schimmels en vocht.

Hoewel, het schilderwerk een makkelijke klus lijkt te zijn het is altijd raadzaam om een ervaren schilder inschakelen. Wij bieden u ervaren schilders aan die u altijd met raad en daad bijstaan. Alle onze schilders hebben meer dan 15 jaar ervaring, een certificaat en werken volgens een vaste ontwikkelde werkwijze waardoor het eind resultaat altijd naar uw wensen is. 

Binnen- & Buitenschilderwerk         

U kunt bij ons terecht voor het schilderen van onder andere ramen, deuren en kozijnen, maar ook trappen, vloeren en schuttingen. Bij Bouwservice Bob staat de kwaliteit voorop, daarom werken wij alleen met de hoogste kwaliteitsmaterialen van Sikkens.

Sauswerk & Gevelschilderwerk

Naast het schilderen van het hout helpen wij u graag met sauswerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor sauzen van wanden, plafonds en gevels. Om nog beter resultaat te garanderen is het mogelijk om uw wanden en plafonds met een spuitmachine te verven.

Houtwerk Reparatie

Het kan wel altijd voorkomen dat uw kozijnen, ramen of deuren niet meer gerepaareerd kunnen worden. Dit kan gebeuren omdat het onderhoud achterbleef, het hout verrot is of beschadigingen niet meer te verhelpen zijn. Bij Bouwservice Bob helpen wij u om deze ramen, deuren en kozijnen te vervangen, dit alles heel snel en efficiënt.

Werkzaamheden

Heldere offerte offerte aanvragen?

Bouwservice Bob biedt u een uitgebreid pakket van diensten tegen zeer concurrerende prijzen.
U kunt rekenen op deskundig advies, een heldere offerte en een vlekkeloze uitvoering van uw project.
Klanttevredenheid staat bij ons voorop.

U kut ons bellen op: 06 – 5271 1192  0f neem contact via het het contactformulier.