Bouwservice Bob – Uw partner in duurzaamheid

Een slecht geïsoleerde huis zorgt voor veel onnodig warmteverlies. Bouwservice Bob is een professioneel en no-nonsense bedrijf met de oog voor zijn klanten. De bekwaamheid en kwaliteit staan bij ons voorop en wij besteden veel aandacht om alle onderdelen van uw woning te isoleren tegen kou, vocht en warmteverlies.

DAKISOLATIE

Bij slecht geïsoleerde huizen gaat veel warmte onnodig verloren via het dak. Via goede dakisolatie is dit warmteverlies makkelijk te voorkomen. Hierdoor blijft de warmte in uw huis en bespaart uw flink op de stookkosten. Ook is uw woning zo een stuk milieuvriendelijker.

Wij kunnen uw dak op 3 manieren isoleren:

  • Isolatie aan de buitenzijde
  • Isoleren binnenzijde dak
  • Zoldervloer of plafond isoleren

Vloerisolatie en isolatie kruipruim

Een koude vloer of onaangename kille trek langs de voeten? Dit komt omdat een groot deel van de warmte het huis ook via de vloer verlaat.  Door gebruik te maken van vloerisolatie, ook wel kruipruimte isolatie genoemd, wordt de koude luchtstroom onderbroken. De vloer voelt een stuk warmer aan en tegelijkertijd bespaart u op uw stookkosten!

De vloerisolatie zorgt ook voor een vermindering van vocht in huis. Dit betekent minder kans op vochtplekken en schimmel, nare luchtjes, minder ongedierte en het is beter voor uw gezondheid.

ISOLATIEGLAS –  HR++ of HR+++

Het isolatieglas zorgt voor betere isolatiewaarden, meer comfort in uw woon- of werkomgeving en voor een verlaging op de energierekening. We plaatsen allerlei type glas; variërend van dubbel glas of triple glas tot melkglas, veiligheidsglas en glas in lood.

Kunststof & Aluminium Kozijnen

Van strak en modern tot traditioneel en authentiek: bij Bouwservice Bob kunt u kiezen uit verschillende stijlen kunststof- en aluminium kozijnen. Al onze kozijnen zijn onderhoudsarm en milieuvriendelijk. U kunt uw kozijn helemaal zelf samenstellen: van type uitvoering tot kleurafwerking, voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen.

Werkzaamheden

Heldere offerte offerte aanvragen?

Bouwservice Bob biedt u een uitgebreid pakket van diensten tegen zeer concurrerende prijzen.
U kunt rekenen op deskundig advies, een heldere offerte en een vlekkeloze uitvoering van uw project.
Klanttevredenheid staat bij ons voorop.

U kut ons bellen op: 06 – 5271 1192  0f neem contact via het het contactformulier.