Bouwservice Bob Helpt u graag verder

Bouwservice Bob is een aannemersbedrijf uit Arnhem, een bedrijf dat zich kenmerkt door vakmanschap, jarenlange ervaring en oog voor kwaliteit. Het bedrijf is er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden. Bovendien is Bouwservice Bob al bijna meer dan 20 jaar actief op de markt.

Waarom Bouwservice Bob ?

Het hechte team kent een goede teamgeest en betrokkenheid. De liefde voor een mooi stuk vakwerk vormt de kracht van het bedrijf. Indien u op zoek bent naar een installateur, elektricien, timmerman, schilder, dan hebben wij de juiste klusser voor u.

Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen onze klanten er verzekerd van zijn dat het door ons geleverd werk altijd van de hoogste kwaliteit is. Dit natuurlijk tegen een scherpe prijs.

Bouwservice Bob is breed inzetbaar doordat wij met verschillende vakmensen samenwerken. Hierdoor zijn wij niet alleen snel, maar ook efficient met gewerkte uren. Wij werken alleen met beste.

Voorafgaand het werk kunnen wij een groot aantal positieve referenties voorleggen waaruit af te leiden is dat ons werk prima in orde is.

Onze diensten

Verbouwing

Aanbouw - Nieuwbouw - Samenvoegen van kamers of woningen - Dragende muren verwijderen - Kozijnen - Velux en dakramen - Dubbelglas en HR+ glas - Dakkapellen

Verbouwing

Bouwservice Bob is een aannemersbedrijf. Wij voeren alle soorten verbouwingen uit door heel Nederland. Wij werken netjes en degelijk. Wij ruimen de boel op aan het einde van de dag, zodat u er zo min mogelijk last van heeft.

Meer over vebouwing

Elektriciteitswerkzaamheden

Elektrische installatie vervangen - Elektrische installatie aanleggen - Meterkast vervangen/plaatsen - Extra stopcontact, lichtpunt en schakelaar plaatsen - Verlichting aanleggen zowel binnen als buiten - Lampen ophangen

Elektriciteitswerkzaamheden

Heeft u een nieuw stopcontact of groepenkast nodig ? Wilt u nieuwe verlichting laten aanleggen? Bouwservice Bob wordt al jaren, zowel door particulieren als bedrijven ingeschakeld voor diverse werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek.

Meer over Elektriciteitswerkzaamheden

Installatie

Gasleidingen - Waterleidingen - Elektaleidingen - CV-ketel - CV installatie - Riolering - Ventilatie - Vloerverwarming

Installatie

Bouwservice Bob is breed inzetbaar en tegelijkertijd gespecialiseerd bedrijf op het gebied van installatiewerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor zowel aanleggen, ontwerpen en onderhouden van uw installaties. 

Meer over installatie

Isolatie

Dakisolatie - Vloerisolatie - Kruipruimte isolatie - Isolatieglas - Isolatie aan de buitenzijde - Isoleren binnenzijde dak - Zoldervloer of plafond isoleren

Isolatie

Er zijn vele manieren om uw woning te isoleren. Bouwservice Bob kan alle onderdelen van uw woning isoleren tegen kou, vocht en warmteverlies.

Meer over isolatie

Sanitair & Riolering

Slopen - Wanden en vloeren egaliseren - Leidingen verleggen / aanleggen - Vloerverwarming aanbrengen - Lekkages controleren - Tegelwerk - Wastafel, en kranen monteren - Geberit plaatsen - Badkuip, toilet en douche plaatsen - Riolering vervangen - Riolering ontstoppen

Sanitair & Riolering

Bouwservice Bob helpt u uw badkamer en/of toilet van A tot Z renoveren. Bouwservice Bob heeft alle vakmensen in dienst om dit te realiseren. Een tegelzetter, stuckadoor, elektricien en loodgieter voor de installatie van douche, bad en toilet.

Meer over SANITAIR & RIOLERING

Timmerwerk & Montage

Plaatsen nieuwe kozijnen - Plaatsen nieuwe deuren en sloten - Renovatie trap / plaatsen nieuwe trap - Vloeren en Laminaat leggen - Op maat gemaakte kasten in gang, slaapkamer, zolder en tuin - Op maat gemaakte keukens - Dakwerkzaamheden - Deuren maken / aanpassen - Dakkapellen - Montage sanitair

Timmerwerk & Montage

Bij Bouwservice Bob bent u aan het juiste adres voor de meest uiteenlopen diensten omtrent timmerwerk en montage. Onze goed opgeleide vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Zowel voor timmerwerkzaamheden in huis als daar buiten.

Meer over Timmerwerk & Montage

Tegelwerk

Verwijderen oude tegels - Wanden en vloer egalisatie - Nieuwe elektriciteits- en/of waterinstallatie - Montage wastafels, toiletten, badkuipen, kranen enzovoorts - Vloertegels leggen - Wandtegels zetten

Tegelwerk

Bouwservice Bob is gerenommeerd tegelzeebedrijf in het zetten, leggen en verwijderen van alle soorten tegels. Bent u op zoek naar een deskundig en erkend tegelbedrijf dat uw toilet, badkamer, keuken of een vloer van nieuwe tegels voorziet ? Meedenkt en advies geeft ? Dan kunt u altijd bij Bouwservice Bob van dienst zijn.

Meer over tegelwerk

Schilderwerk

Sauswerk (muren, plafonds en gevel)
Schilderwerk buiten (deuren,kozijnen, ramen en schutting)
Schilderwerk binnen (deuren, kozijnen, ramen, trap en vloer)
Houtwerk vervangen

Schilderwerk

Indien u op zoek bent naar ervaren schilders, met certificaat, jarenlange ervaring en dat tegen beste prijs dan staat Bouwservice Bob voor u klaar.

Meer over schilderwerk

Stuckwerk

Stuckwerk - Pleisterwerk - Spachtelputz - Schuurwerk - Spackspuiten

Stuckwerk

Bouwservice Bob is een professioneel bedrijf met traditie voor stuckwerk, pleisterwerk en andere gipsafwerkingen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het strak afwerken van verschillende soorten ondergronden, zoals steenmuren, wanden, plafonds en gevels. 

Meer over Stucwerk

Heldere offerte offerte aanvragen?

Bouwservice Bob biedt u een uitgebreid pakket van diensten tegen zeer concurrerende prijzen.
U kunt rekenen op deskundig advies, een heldere offerte en een vlekkeloze uitvoering van uw project.
Klanttevredenheid staat bij ons voorop.

U kut ons bellen op: 06 – 5271 1192  0f neem contact via het het contactformulier.