verschilende gevelsystemen onder één dak

Wij zijn ervaren in het vakkundig installeren of vervangen van gevelbekleding. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de individuele behoeften en verwachtingen van onze klanten. Met jarenlange ervaring in de branche hebben wij een team van ervaren professionals die uitstekend werk leveren.

Wij leveren gevelbekleding van verschillende materialen, waaronder hout, composiet en metaal. We werken samen met gerenommeerde merken zoals Keralit, Trespa, Equitone, Awood en anderen om onze klanten een breed scala aan hoogwaardige materialen aan te bieden.

Ons doel is om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen door professionele diensten te leveren en kwalitatief hoogwaardige gevelbekleding te bieden. Ongeacht de omvang van het project streven wij naar complete oplossingen die de esthetiek van het gebouw benadrukken en duurzaamheid waarborgen.

Neem gerust contact met ons op om uw behoeften te bespreken en een gedetailleerde offerte te ontvangen. Wij staan klaar om elke uitdaging op het gebied van gevelbekleding aan te gaan en u een bevredigend resultaat te bieden.

Werkzaamheden

Heldere offerte offerte aanvragen?

Bouwservice Bob biedt u een uitgebreid pakket van diensten tegen zeer concurrerende prijzen.
U kunt rekenen op deskundig advies, een heldere offerte en een vlekkeloze uitvoering van uw project.
Klanttevredenheid staat bij ons voorop.

U kunt ons bellen op: 06 – 5271 1192  0f neem contact via het het contactformulier.