Bouwservice Bob voor al uw werkzaamheden in heel Nederland

Bouwservice Bob is een aannemersbedrijf dat staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Al 25 jaar lang werken wij op dezelfde en zorgvuldige manier om onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden.

Waarom Bouwservice Bob ?

Bouwservice Bob werk met een klein team van mensen, waardoor de lijnen met de opdrachtgever persoonlijk en direct zijn. De klanttevredenheid staat bij ons voorop en daarom zijn wij open en direct in onze communicatie.

De liefde voor een mooi stuk vakwerk vormt de kracht van ons bedrijf. Indien u op zoek bent naar een installateur, elektricien, timmerman, schilder dan hebben wij de juiste vakmensen voor u klaar staan.

Dankzij jarenlange ervaring kunnen onze klanten er verzekerd van zijn dat het door ons geleverd werk altijd van de hoogste kwaliteit is. Dit is mogelijk door deskundig en uitstekend uitgerust werkplaats. In onze goed uitgeruste werkplaats maken wij alle voorbereidende werkzaamheden zoals kozijnen, vervaardigde kaste of stellages.

Bouwservice Bob is breed inzetbaar doordat wij met verschillende vakmensen samenwerken. Hierdoor zijn wij niet alleen snel, maar ook efficiënt met gewerkte uren. Wij werken alleen met de besten.

Bouwservice BOB Staat voor

Werkwijze en visie

Duurzaamheid vinden wij een belangrijk thema bij Bouwservice Bob. Duurzame materialen gaan langer mee en zijn beter voor het milieu. Als aanbieder het initiatief Meer met Minder  zoeken wij altijd naar de oplossingen die duurzaam, goed voor het milieu en efficiënt zijn. Wij denken altijd met u mee zodat u kosten bespaart.

Voorafgaand aan het werk kunnen wij u een groot aantal positieve referenties voorleggen waaruit is af te leiden dat wij een uitstekend werk leveren met tegen scherpe prijzen.

garantie

Voor Bouwservice Bob zijn onze klanten zeer belangrijk. Daarom vol vertrouwen van onze kwaliteit geven wij onze klanten altijd een garantie op geleverde werk en een gedegen service.

Bij ons bent u zeker van marktconforme prijzen, gedegen service en een zorgvuldige en gedetailleerde uitvoering.

Heldere offerte offerte aanvragen?

Bouwservice Bob biedt u een uitgebreid pakket van diensten tegen zeer concurrerende prijzen.
U kunt rekenen op deskundig advies, een heldere offerte en een vlekkeloze uitvoering van uw project.
Klanttevredenheid staat bij ons voorop.

U kut ons bellen op: 06 – 5271 1192  0f neem contact via het het contactformulier.